Una nit d’estiu a Barcelona

Una nit d’estiu a Barcelona

Només durant dues nits 17 i 18 d’agost, el xef Carles Gaig torna a Singapur per presentar l’art gastronòmic – Una nit d’estiu a Barcelona, juntament amb el seu xef executiu protegit Martí Carlos Martínez.

El 6–menú del curs (S$198++) destacant els ingredients de temporada de finals d’estiu de la terra i el mar, celebra l’entorn natural de la regió a la costa mediterrània, ric amb una gran quantitat de productes frescos del mar, camps i muntanyes.

Cada plat està elaborat amb cura gràcies a una estreta col·laboració entre el professor i el seu protegit. Arrelats en receptes tradicionals i influenciats per la rica cultura culinària de la regió i la generositat de la temporada, cada plat també és l’expressió d’una creativitat única, articulada a través de tècniques innovadores i plats artístics. Va ser exactament amb aquest esperit d’innovació modern que el xef Carles va transformar el seu negoci familiar l’any 1984, guanyant al restaurant de 154 anys la seva primera estrella Michelin el 1993 i convertint Gaig en un nom global.

Menú:

Canapés

creat per Carles del mercat local

**

Meló amb pernil

Sopa de meló d’estiu, vi escumós de cava i jamó ibèric

**

Esqueixada

Amanida de peix de bacallà atlàntic triturat amb tomàquets de temporada, tàperes i ceba vermella.

**

Arròs verd

Arròs verd de marisc amb anemones de mar i eriçó de mar

**

Mar i muntanya

Guisat de pintada i llamàntol canadenc

**

Préssec

Préssec groc torcat d’Espanya i Chantilly

caCA