TRADICIÓ I INNOVACIÓ

A Gaig, estem molt orgullosos de preservar el ric patrimoni de les receptes familiars Gaig, perfeccionades amb amor durant cinc generacions des de 1869. Cada plat és un deliciós reflex de la història i la tradició, capturant l’essència de Catalunya. Però també acceptem l’esperit d’innovació, garantint que les nostres creacions culinàries siguin sempre fresques, emocionants i en sintonia amb l’evolució dels gustos dels nostres convidats.

Els nostres menús canvien amb les estacions, de manera que sempre podeu esperar els productes més frescos i saborosos en cada plat que creem, juntament amb les receptes patrimonials atemporals de la família Gaig.

"

RECEPTES DEL PATRIMONI ATEMPORAL

Carles Gaig és conegut per les seves creacions gastronòmiques arrelades a les riques tradicions culinàries de Catalunya. Les seves receptes patrimonials, transmeses de generació en generació, formen la base de la seva excel·lència culinària. Amb una passió per preservar els sabors autèntics i un enfocament en els ingredients d’origen local, Carles Gaig eleva els plats clàssics catalans a noves altures.

Aquestes receptes patrimonials, juntament amb altres tècniques culinàries consagrades, s’han convertit en emblemàtiques i estimades pels aficionats a la gastronomia que busquen un autèntic sabor de Catalunya.

Gaig Traditional Canelon Gaig Restaurant Singapore 2

CANELÒ TRADICIONAL

Entre els tresors culinaris que es troben a tots els restaurants de Gaig, els tradicionals canelons es destaquen com un autèntic plat d’autor. Una delícia reconfortant, aquesta recepta de 150 anys va ser transmitida amb amor per la mare i la besàvia d’en Carles, i es va servir per primera vegada a la Taberna d’en Gaig l’any 1869. Embolicada amb làmines de pasta fresca feta a casa, la carn rostida i el porc es serveixen amb una deliciosa salsa de crema trufada. Continua sent un favorit durant tot l’any a tots els menús de Gaig, captivant els comensals amb els seus sabors exquisits.

Pigeon And Porcini Mushroom Rice Gaig Restaurant Singapore 2

ARRÒS DE COLOMÍ

Un altre clàssic estimat de la família Gaig és l’arròs de coloms de Gaig, que data de 1869. Celebrant l’essència de Catalunya, aquest plat mostra la suculenta carn del colom, un ocell de caça regional. L’arròs es cuina a la perfecció en un brou ric i saborós infusionat amb l’essència del colom, donant com a resultat una creació profundament aromàtica i deliciosa. Apareix a la carta de tots els restaurants Gaig, sigui de Barcelona o de fora, i continua sent un dels més venuts.

Bomba De La Barceloneta Gaig Restaurant Singapore R

& Molts més

De generació en generació, la família Gaig va perfeccionar la seva artesania, conservant les receptes del patrimoni estimades que s’han transmès al llarg dels anys. Amb cada nou membre de la família, l’experiència culinària s’anava refinant, enriquint i transmetent, assegurant la continuació del seu patrimoni gastronòmic. Creiem en la màgia dels ingredients de temporada, per això cada època de l’any els nostres menús s’adapten al que ofereix la natura i posem en valor el seu valor gastronòmic amb les nostres receptes curosament elaborades.

caCA