4 MANS: Marti Carlos & Iñaki Bolumburu

4 MANS: Marti Carlos & Iñaki Bolumburu

Quan fa vuit anys es van conèixer dos joves cuiners catalans i bascos, es va forjar una amistat ferma i de llarga distància. Cuiners Martí Carlos i Iñaki Bolumburu van trobar punts en comú en el seu zel professional. Obren els seus propis camins per experimentar, aprendre i inspirar-se en les seves cultures culinàries mil·lenàries. Tot i que tots dos estan profundament arrelats a les seves tradicions, també creuen en expressar les seves històries amb mètodes progressistes amb un gran respecte pel producte, una aspiració compartida de celebrar el seu patrimoni a través de les interpretacions modernes de plats tradicionals.

Aquest agost, Restaurant Gaig dóna la benvinguda al xef Iñaki Bolumburu per la primera del restaurant Sopar de col·laboració a 4 mans. Encès 23 i 24 d’agost de 2022, el xef executiu Martí Carlos Martinez i Iñaki Bolumburu –un xef nòmada que s’autodenomina– es reuneixen per presentar una mostra contemporània de la cuina catalana i basca. El menú degustació ($200++ per persona) celebra els vibrants sabors patrimonials a través de quatre aperitius i vuit plats, expressats a través de tècniques innovadores i presentacions refinades.

Viu una mostra gastronòmica immersiva mentre els joves xefs demostren creativament el seu amor pel seu patrimoni, honrant les seves cultures a través de les seves artesanies culinàries i interpretacions innovadores de plats tradicionals.

caCA